Vilodag aka 2 lite kortare pass

Va roligt att vi har fått så många läsare på så kort tid. Ett extra stort tack till Jessica och Linnea som har fått upp ögonen för våran Orienterinsblogg. Vem vet de kanske dyker upp på 10-mila med pompoms?

Efter den fina frukosten i morse bar det av till Dunas da tocha där 2 lite kortare pass skulle avverkas. Solen sken och det var så gott som vindstilla. Mikael hade med sig solkräm för att slippa sova på mage resten av lägret. Det första passet var medeldistansen från förra årets World Ranking Event. Förväntningarna var höga även om Johan fortfarande envisades med att springa i sin kalufs (vilket redan innan start var dömt att misslyckas).

Startordningen bestämdes med kottkastningstävling. Mike the bike var först ut och missade totalt, varpå han hävdade att det var ett helt annat träd som vi skulle komma så nära som möjligt. Eftersom resten av familjen är så snälla så gick vi med på att byta träd, så Mikael aka "plastpåsen" skulle ha någon chans. Tyvärr hjälpte inte ens detta och han fick välja startposition som 4 av 4.


Väl ute i skogen så hade han bättre koll på maskineriet och tog en överlägsen seger.

1. Plastpåsen - Leksands OK      35,36
2. Leif Bader - Leksand OK           40,20
3. Johan "kalufsen" Nordlund Leksands OK 41,15

Crister Nygren - Leksands OK 34,40 (utom tävlan, sprang banan förra året)


Vi böt om snabbt och fyllde på med mat. Johan visade stolt sin bringa som han tydligen hade tränat 3 gr i veckan på hela vintern för att få!

Efter medeldistansen passade vi på att dra ner till beachen för att spana in tjejer. Till vår stora besvikelse var det bara två karlar med "kraftig benstomme" samt en samling bråte som befann sig på stranden. När vi hade lyckats svälja vår besvikelse insåg vi istället att det är inte varje dag man har en hel strand för sig själv (karlarna hade åkt ifrån stranden med en blå skåpbil). Den heta klimatet fick två av lägerdeltagarna att slänga sig i det klarblå och varma vattnet, Mikael avstod då han hade tejpat fast sin sko  på foten och inte orkade göra om proceduren inför nästa pass, Leif sa att alla sjöar i Tyskland var minst dubbelt så varma och ägnade tiden till att resa flaggor och annat roligt.


Badade och pigga rullade vi i väg mot dagen andra pass, samma parkering som förra gången, men nya träningar. Det var två kort-korta träningar. En kontrollplock och en Pre-o. Leif och Johan var starka och körde båda övningarna. Mikael och Crister valde att bara springa en av dem och i alla fall Crister ägnade tiden till att sola (Mikaels relation med solen har blivit en aning ansträngd sen gårdagen). Johan sprang på den smått otroliga tiden 10 min på 2,7 km kontrollpock. Han hävdade att han var som simson (styrkan sitter i håret). Vi får se om han klarar av att hålla detta imponerande tempo resten av lägret också.

Tränade, ombytta och med fulla glykogenlager bar det av till Mira vilket ledde till ett kort stopp för matinhandling (Crister fick sin Cola) och ett längre stopp för köp av kläder (kalsonger och strumpor kan vara bra att ha på läger).

Nu är vi tillbaka på vårat trygga hotell, vars AC skyddar oss mot värmen utanför. Tack för det televerket!

Snörapport:
Snödjup 0
Skidspår 0

Dagens låttips:
Flo Rida - Round round
Dead or alive - You spin me round (like a record)

bubblare:
The Outfield - Your love

Kommentarer
Postat av: jessica

svar: tack så mycket! det värmer :) jag är inte så mycket för orientering men varför inte ge det ett försök någon gång? :D



det är faktiskt inte jag som gjort den men hon använder nog photoshop skulle jag chansa på! :)

2009-03-10 @ 17:35:06
URL: http://jeessica.webblogg.se/
Postat av: Juicephine

Jag tror visst att alla ser ut som stekare på bilderna...

2009-03-10 @ 17:44:01
Postat av: jessica

svar: snyggjessica? hehe det ar något nytt men du fick mig verkligen att le! :)



nä inte direkt. man får ju åka en bit för att komma till en skog. men någon dag såfort det blir lite finare väder så lovar jag att du ska få ett inlägg om det :)



den är fin! :) den får en verklgien att längta efter sommaren. kram.

2009-03-10 @ 18:04:24
URL: http://jeessica.webblogg.se/
Postat av: jessica

hehe tackar!

yes! det är spikat :) dock är vädret här inget väder att vandra i just nu :(



ja det är ju helt klart bättre. men jag tycker inte att man ska utnyttja det precis som en hobby som vissa tyvärr gör.. :/

2009-03-10 @ 18:54:35
URL: http://jeessica.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om inlägget "det kallar jag kärlek". Vill väldigt gärna veta hur andra reagerar på det hela!



Ha det bra, Kram/ sanna :)

2009-03-10 @ 18:56:15
URL: http://sanwaforsure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0