Väckt av alarmet

Runt klockan sju drog ett husalarm igång och slutade inte låta fören efter 15 min. Till råga på allt så sätter sig våra icke orienterande grannar och röker på balkongen i samma veva. Då skjutdörrnarna ut på balkongen är långt ifrån lufttäta så sprider sig odören av cigarettrök in i vårat rum och önskemålet om att somna om för att sova en timme till är som bortblåst.

Vi ser dock fram emot ännu en solgassande dag med underbar terräng. Jag tror dock att alla fyra hoppas på lite mer träd längs med banan som skydd från solen, då gårdagen blev lite väl påfrestande för vår hud.

Angående låttipsen så har det inte riktigt blivit samma uppslutning som vi hade räknat med. Men de tipsen vi har fått har vi anammat och det kommer finnas med på dagens skiva! Tackar hjärtligast!

Det är med en stor glädje som jag kan meddela att vi har en ständigt ökande besökarskala. Vet inte vad lockar mest, pinsamma bilder eller vårat eminenta författarskap?
Med denna stora succé funderade vi lite vid middagsbordet igår hur vi ska kunna avsluta/utöka bloggen på ett värdigt sätt. En utveckling mot ett mulitnationellt företag som säkrar våran inkomst för resten av livet lockade tydligt. Men vi kom fram till att pengar skulle kväva vår skaparglädje och vi gör ju faktiskt inte det här för oss själva. Utan för er läsare som har varit vid vår sida genom vått och torrt! Här får ni lite ögongodis från veckan att titta på som tack för hjälpen!




Håll till godo, det finns mer där dessa kom i från!

Den tidiga morgonens låttips:
Nikola Sarcevic - Vila rada
M.I.A - paper planes
Mando diao - Ochrasy
Joy Division - She´s lost controll

bubblare
Thore Skogman - Du är en riktig klippare
Margareta Kjellberg - Hottentottvisan

Kommentarer
Postat av: Filpan D

Snyggt micke!

2009-03-12 @ 22:13:48
Postat av: Portugalnollniogänget

Mikael är mer än nöjd med bilden. Och efter erbjudande om modellkontrakt med sthlms-gruppen behöver han nog inget riktigt jobb längre! :)

2009-03-12 @ 23:11:00
URL: http://portugalnollnioganget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0