Stafetträning Gafanhas

Efter den utsökta lunchen och välförtjänta vilan gjorde vi oss klara för eftermiddagspasset. Det bar norrut längst pittoreska vägar kantade av hängande gubbar och vilda hundar. Vi åkte genom vad som torde vara portugals längsta by.

Redan i bilen kunde vi ana vem som skulle regera på dagens träning. Leffe valde musik och ur högtalarna pumpade rammstein på maxvolym.



På startlinjen 1 minut innan start stod Leif Bader, Johan Nordlund och Mikael Kristensson. Stämningen var laddad, johan skulle kunnat tjuvstarta vilken sekund som helst. Crister axlade idag ansvaret som löpande pressfotograf. Han tog otroligt många underbart vackra bilder av högsta klass. Hans egna favorit var detta fotografi han kallar "trädet"



- Jag tycker jag fångade stundens allvar på ett perfekt sätt. Ljust balansen mellan trädet och övriga naturen ger en lite mystisk och mysig stämning över hela bilden, kommentera Crister.

Åter till träningen. Bjursåsexpressen och Leffe ångade iväg som bara den i början och junioren hängde på så bra det gick.



Johan var snabb som en vessla men missade tyvärr lite och kom på efterkälken.



Kristensson körde plåstertekniken och låg ungefär såhär långt efter Leffe.



Ångloket Leif gick som en klocka och imponerade stort.



Johan Nordlund som precis som på förmiddagen var steget efter var lite uppgiven.

- Det är det här håret som gör det. Jag kan inte prestera med den här kalufssen på huvudet, det är som en pälsmössa. Ni kommer med all sannolikhet få se en till snygg nysnaggad kille här på bloggen innan veckan är slut.




Efter träningen bar det av hemåt. Crister var lite kinkig eftersom han inte fick köpa coca cola. Väl hemma konstaterades att skåningen lyckats bränna sig under dagen.



Detta är lättförklarat genom att han anpassat sig till det mörka vädret i norrland, istället för den eviga solen hemma i Mala. För övrigt så kommer dagens snörapport från Praia da Mira här;

Snödjup: 0
Skidspår: 0

Övriga saker som hänt under dagen, som är värda att nämna, är att Crister lyckats få glasfibrer i stjärten. Ännu en spännande dag lider mot sitt slut här i Portugal.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grym blogg! :)



Kram

/Linnéa

2009-03-10 @ 06:47:59
URL: http://twistandshine.blogg.se/
Postat av: Kaipe

Linnéa har koll på läget - en grym blogg. Sen tycker jag ni ska låta Crister köpa cola...

2009-03-10 @ 09:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0