Sol, sol och åter sol

Det börjar bli tjatigt. Solen steker våra likbleka nordiska (+ en tysk) kroppar. Vi har dock solkräm, men bara av faktor 30. Vi kan avslöja att man får ganska klara besked om man missat eller utelämnat några ställen. Inför morgondagen så har vi två alternativ: 1 Försöka smörja bara det som missats hittills, 2 Blanda ut krämen och försöka jämna ut färgdifferansen. Alternativ 1 får anses som det svårare alternativet. Alternativ 2 är lite bökigt också för vi har inte något optimalt att blanda med. Vi får sova på saken. Värt att notera angående dagens solvanor var i alla fall att vi snabbt delade upp oss i två gäng. Leffe ingick i "skuggänget" och vi andra i "stekargänget"

     

Att det har varit varmt för och bleka nordbor kanske inte är så underligt, men idag såg vi flera portugiser i short, några stycken i shorts och t-shirt till och med!? Sjukt men sant.


Tack för tipsen angående låtarna, vi hade dock förväntat oss lite fler tips. För att stryka bort några alternativ så har skivorna vi brännt har nnehållt bland annat dessa låtar.

Sober & Mickelito -  Bilen (*2)
The Outfield - Your love (*2)
Millencolin - e20norr (*2)
Flo Rida - Round round
Familjen feat. Adam Tensta - Huvudet i sanden
Basshunter - Boten Anna
Alex Guadino - destination calabria
Mylo - In my arms
Artist okänd - My my my
Die toten hosen - Bonnie & Clyde
Jason Mraz - Beatiful
Ismen - Alla gillar brudar
Maskinen feat david guetta - Alla som inte dansar (love is gone)
Eminem - Lose yourself
Linkin Park - Bleed it out
Obidaha Parker - Hey ya
Andrew W.K - Party hard (tillägnad Johan Höij)
Soldiers of Jah - True love
Justice - DANCE (dance remix)
osv osv..

Tillbaks till träningen. Idag har vi hunnit med 2 orienteringspass i bergen. Det första gick på ett väldigt gräslandskap med inslag av sten och några höjdpartier. Vissa hävdade innan att de fokuserade på den fysiska träningen, andra på den ol-tekniska biten och någon gav sig ut för att förbättra brännan maximalt . Vilket innebar löparshorts och långa strumpor (en del försökte snarare att begränsa brännan maximalt).

   

Tyvärr så hade någon elak själ varit ute och tagit  80-90 % av alla kontroller (det kan ha varit korna som strosade runt fritt) vilket fick några att tappa fokus en aning. Johan sa snällt och trevligt till dem att äta någon annanstans men de ignorerade honom totalt. Då härskna han till lite granna..



Löptiderna hade ett span på ungefär 10 min (41-51 min) där Platspåsen drog det kortaste stråt. Crister som hade sprungit banan förut och sprang utom tävlan hade bäst tid.
Efter passet var det lunchdags och vad kunde inte passa bättre att äta en våran hemgjorda pastasallad. Ingredienserna var perfekt blandade och alla fyllde på flera omgångar för att mätta magen inför nästa pass. Mikael hade även köpt chokladdounuts som han ville bjuda på, tydligen visade sig de att smaka väldigt suspekt och det var inte med riktigt samma förtjusning som dessa åts.

 

Efter maten var det vila i solen som stod på schemat. Mickelito passade på att läsa bok om ett pressmedelande och terrorister (verkar var spännande det där!). Efter vilan och lite övande på discodans rullade vi ivirga iväg mot nästa träning.
Andra passet bjöd på lite mer bush på marken och något svårare orientering. Idealtiden var 60 min vilken det bara var Mikael som klarade av att pressa sig under. Även om det satt hårt inne. Crister tog på sig att vara löpande fotograf igen och bilder kommer upp så fort batteriet har blivit laddat. Solen hade även tagga till ordentligt och värmen påminde mer om en dag i Sahara, än i Portugal. Vi satsade därför hårt på solkrämen även på eftermiddagen


   

När det gäller glasfiberstickorna är dom äntligen ute och Crister kan sitta normalt igen. Johans smeknamn Kalufsen har övergått till pälsmössan då han fortfarande trilskas med att behålla håret.


Nu är det snart dags för kvällmat och vi är fulla av förväntan inför vad kvällens soppa kommer smaka och om Mikael kommer gilla varmrätten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0