Sista passet avklarat, duscha packa sola på schemat

Det sista träningspasset för detta läger är avklarat. Stafettträningen gick i en lättlöpt terräng nån mil norr om Mira Villas. Underlaget var mestadels sand och mossa. Knappt några pinnar som hejdade våran framfart. Gafflingsalternativen var mellan 10,3 och 10,6. Vädret kändes trots solen aningens kylig. Så en precis innan vi drog iväg mot start kollade vi temperaturen, det visade sig att 20 grader hade blivit kyligt för våra kroppar(!?). Väl iväg var det nog det bästa passet temperaturmässigt, träden var snälla att skydda mot solstrålar och det fläktade lite vind då och då.
På trötta ben staplade vi runt banan. Crister va först i mål på 50,50, besviken på att inte klara sig under 50 min, Mikael avslutade snabbt och bröt mållinjen på 52, Leif hade fått känna på Mikael enorma löpstyrka mot slutet och kom 1 min  efter. Pälsmössan som tillsammans med Crister hade längsta gafflingen kom in några minuter där efter.

Väl tillbaka till bilen var alla väldigt glada över att det kändes mycket svalaren än vid tidigare dagars träning. En koll på termometern visade 24 grader. Undra hur våra kroppar kommer reagera på  Sveriges snö och minusgrader!

Vi fick även höra en va lägrets mest oväntade kommentarer. Johan "Pälsmössan" (ja håret är kvar) Nordlund släpper ur sig. "fan, nu ska jag nog inte träna fören på söndag" Det är en hård kille det där som väldigt sällan tar vilodagar. Han lovar att vara en maskin lagom till säsongen. Han skulle bara nöta lite skidor till först.

Kan även passa på att förvarna att Mikael Kristensson kommer vara med på hinderbanan på söndag.

Nu ska vi bjuda på lite "före och efter" bilder från träningen. Så här glad var Crille-krabba innan träningen 

för att sedan inse att det var dags att åka hem 

Johan var även han riktigt på tårna innan träningen,

för att sedan bli lite mer missmodig efteråt. Dock tog han det som en riktig man, vilket krabban inte riktigt klarade av.



Kommentarer
Postat av: JG

Fasen schysst grabbar att man fått vara med på länksidan bredvid den där snyggtjejen.

2009-03-13 @ 17:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0