Långdistansträning i årets värsta värmebölja, 25 plös ute exklusive solen

Ja precis som vi konstaterade redan för några dagar sedan skulle vi idag möta samma tuffa motståndare, solen. I vanliga fall tävlar vi mot våra mottävlare och mot oss själva men inte här nere i Portugal. Här är varje pass en fight för att överleva, för att komma i mål och för att kunna somna på kvällen utan att huden svider sönder. Det är tufft men någon måste ju ha det såhär också, och vi har huvudet för att klara det.

Passet var WRE-tävlingen från förra året där de vann på en sisådär 68 minuter. Leffe fällde bröstet över mållinjen på 86 minuter. För Pälsmössan och Lill-micke slutade passet tråkigt då det visade sig att de stämplat fel på nästsistakontrollen.

   

- Jag minns inte riktigt vad som hände. Hade sprungit med huvudet under armen i några kilometer och precis på slutet minns jag ingenting. Det måste varit en hägring, förklarar Micke.

Micke hade även lite problem med materialet under passet. Som ni kan se är skorna, som var sprillans nya innan vi åkte ner, något lätt slitna. Så hårt har vi kört här nere. Leffe passade på att sola bringan lite efter passet, det är inte varje dag.

 

Efter passet åkte vi in till de Tocha för att käka och handla frimärke. Medan stekargänget letade mat sprang Leffe några varv genom de Tocha för att hitta posten. En schysst portugis skickade leffe 1 km åt fel håll, för att till slut komma tillbaka till utgångspunkten och finna posten 50 meter åt andra hållet. Väl framme visade det sig att posten hade siestastängt i en och en halv timme. Gött.

Vi käkade fin mat och snicksnackade lite med en härlig portugis som druckit en karaff vin och käkat upp all fisk på restaurangen. Crister fick väldigt bra kontakt med honom, och har antagligen svarat ja på att köpa en kåk 1 km från de Tocha.

På vägen hem passade vi på att stanna i en fin park medans Leffe köpte frimärken. Vi hittade ett hånglande par som inte var så prydda. Sedan parkourade Johan och Crister lite. De visade sig ha grymma talanger. Leffe avslutade hela spektaklet och hoppade över en 5 cm hög kant. Great.

     
     

Väl hemma på hotellet behövde vi svalka oss lite i poolen. Parkourtakterna satt i och vi körde lite sköna moves.

     

Nu blir det slappa för att sedan ut och trotsa vädret igen. Vi vet att det är tufft, men vi klagar inte.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Hmm.. Har du testat med en Aloe Vera kräm? Det är svalkande och "läkande" om man bränt sig.



Annars kan du ju använda dig av foundations eller täckstift (concealer)



Kram

/Linnéa

2009-03-12 @ 19:36:34
URL: http://twistandshine.blogg.se/
Postat av: Maja

Du tror det? jag har inte märkt någon stigning tyvärr.

Nu när ni befinner er i Portugal ser jag er som en utländsk blogg, plus att det låter mer fräckt!



hugs, ebba

2009-03-12 @ 20:25:41
URL: http://alkoholicparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0