Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar

Det var betyngda kroppar som hasade sig ner mot frukosten i morse. Dels av det faktumet att vi ska åka hem idag, men även för att solen har ännu en dag vägrat ge våra bleka hudar någon vila. Det kanske låter tjatigt. Men om ni inte är här nu så förstår ni inte.

Dalapågarna har räknat ut att det kommer bli ett väderomslag på en sådär 30 grader. Och Mikael säger att han aldrig mer ska klaga på snön i Falun. Eller som han själv säger: "det är så vackert där, så mycket att titta på"

Nu har vi börjat packat ihop lite smått och ska snart dra iväg på sista träningspasset i Portugal. En stafettträning på 10,1 km med en förväntad segrartid på runt 50 min. Men så här vi en faktor till att ta med i beräkningarna, solen så klart. Så vi är glada om vi kommer under 90 minuter i detta vädret.




Efter träningen blir det packning och sedan avfärd mot Oporto. Mellan avfärd och boarding på flyget finns det ganska mycket dötid. Så antagligen kommer vi leta upp någon häftig park i Porto och köra lite Parkour. Kanske äter vi en glass också.

 

Nu bär det av till sista träningspasset. En sista pina, en sista fight, en sista stekning i den onådiga solen. Faktum är dock att vår hud har återhämtat sig förvånansvärt bra, de röda områdena börjar lägga sig.

Glöm inte att läsa bloggen i eftermiddag, en sensation är utlovad. Ett inlägg utan sin like inom svenska bloggvärlden. Sprid ryktet, detta vill igen missa. Årets scoop.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Väntar med stor spänning. Klipp klipp?

2009-03-13 @ 10:48:04
Postat av: JG

Grymt spännande

2009-03-13 @ 10:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0