Första heldagen avklarad

Nu är dagen snart över och fyra nöjda gubbar har precis ätit en fin fin middag. Det bjöds på suveränt god köttfärssås och spaghetti. Till efterrätt var det pudding som gällde för alla utom Crister. Han fullföljde inte alla träningar och är dessutom lite överviktig (läs fet) så han åt en frukttallrik.

diet

Dagens första träning var stafetträning med tre gafflade slingor. Som segrare stod tre olika löpare, Leffe på första, Micke andra och Nordlund solklar sistaslingssegrare.

Vädret är fint + 18 och sol. Vi käkade en härligt norsklunch, då vi blev lite inspirerade av våra norska grannar, på balkongen. Det bjöds på ost och härlig korv som pålägg. FIck dock vissa glirningar för korven som egentligen var otroligt delikat, men kallades rena giftet. Tomat hade vi på också.

lunch


Efter lunchölen blev johan lite bakis och sov en stund.

sol

När vi väckt johan och duschat av honom så bar det av till träning nr 2. Det bjöds på en härligt medeldistansbana, ett par mil söder om hotellet. Vägen dit var av högsta klass, sönderlappad stenkross ala skitväg. Johan körde, det var stabilt. Crister satt i baksätet och sjöng med på den nyabrända skivan (antenn saknas på våran punto) , så vi slapp missöden.

traning

Resultat från träning 2

Johan Nordlund Leksands OK 36.06
Mikael Kristensson Leksands OK 36.35
Leif Bader Leksands OK 38.25
Crister Nygren Leksands OK 38.45 (Crister gick hela träningen enligt egen utsago)

Sedan åkte vi hem till vårat rum.

rum

Åt maten som vi nämnt ovan.

mat

Nu ska vi snart krypa till kojs. Morgondagen har två härliga träningar i sitt sköte, en sprint på morgonen och långdistans på eftermiddagen. Crister säger att han kommer satsa på sprinten, så antagligen får vi se en härligt snabb joggande crister imorgon bitti. Crister som för övrigt har en konstig vana att käka apelsin mitt i natten. Crister har även inspirerats av micke kristensson och skaffat sig en ny snygg frisyr. Borta är den ryska sliskfrissan och ersatt av en snygg stilren innefrisyr, snagget.

Godnatt, sov gott, träna bra där hemma i snön.
Vi vill hälsa till alla våra bloggfans över hela världen, det är en förtjänst att vi nu äntligen har äntrat denna värld av möjligheter. Sponsorer kan skriva ansökningar som kommentar nedan.

/ portugalnollniogänget




Kommentarer
Postat av: Thomas H

Träna på grabbar. Verkar vara fint.

Johan och Leif se nu till att klippa er, det ser ju för jävligt ut det där. Micke och Christer har förstått hur dt ska se ut när man är på läger i varmen. Får man tipsa om Super Bock? Fin återhämtningsdryck.

2009-03-09 @ 09:19:14
Postat av: Kalle

Va f-n skall man åka utomlands för när man kan vara hemma? Solen skiner, ibland, gråblå himmel, plus två grader och nästan bart i tunnlarna på cykelvägarna.

Igår var vi 7 stycken på hinderbanan, så Micke kan fundera på varför så många dyker upp så fort han försvinner?

Egentligen vill jag bara säga: -Skit på er och hoppas det börjar regna, ni får punka och att råttor och kackelackor flyttar in i eras rum!



Kram på er!

2009-03-09 @ 10:07:35
Postat av: Kalle

Kan nån köpa lite öl till mig?

2009-03-09 @ 10:08:19
Postat av: Mikael

Jag tror jag stannar i portugal om ingen vill vara med på hinderbanan när jag är där...



johan är sugen på rakad frisyr, ska bara bearbeta lena med.

2009-03-09 @ 15:49:06
Postat av: norman

Haha..sikket jävla gäng...kör hårt gubbar, själv drar jag till dubai på torsdag ; )

2009-03-09 @ 16:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0