Framgångssagan som kanske närmar sig slutet?

Vem kunde tro att en enkel blogg om fyra helt vanliga killar på träningsläger skulle få ett sådant enormt genomslag i den svenska bloggvärlden?

Kritikerna rosade redan första dagen bloggen och dess upplägg. "Genomtänkt och djup story, precis vad som behövs i bloggvärlden", "Fart och fläkt med snygga bilder, vad mer kan vi begära" var några av de lovord bloggen fick.

Men nu närmar vi oss alltså slutet. Under gårdagen åkte hela Portugalnollniogänget hem mot Sverige. Det var ett sletet gäng som satte sig i den stekhetta bilen och åkte mot Porto. Väl på flygplatsen passade storstekarna pälsmössan och krabban på att sola ännu mer. Detta uppskattade diverse portugiska brudar som med stora ögon och mycket fniss spionerade på dessa två vältränade gentlemän.
 Klockan 23.50 damp vi ner som ett brev från posten på Terminal 5 Arlanda. Utan några större problem fick vi vårat bagage och avancerade mot utgången. Här tog de åldermännen an och mindes precis vilken parkering vi stod på, snacka om elefantminne. Vädret vi mötte var något sämre, dock inte minusgrader. Nordlund fick ansvaret att borsta av bilen från snö och snacka om att det satt i ryggmärgen. En helt underbar insatts och färden gick vidare mot Säva för att övernatta hos Crille-krabba. Även detta gick prickfritt, otroligt vilket dag. Värt att nämna är ju att det faktiskt var fredagen den trettonde igår.

Under eftermiddagen/kvällen kommer portugalnollniogänget besluta om bloggens framtid. Många erbjudanden har kommit in, men det måste trots allt kännas rätt längst in i våra hjärtat. Stay tuned.

--Extra lulllull--

Pälsmössan Nordlund satte spiken i kistan när portugalnollniogänget skulle skiljas på lördagsförmiddagen.
- Nu ska jag vila ordentligt, det blir inte träning förrens på söndag.

Ett visdomsord från en som vet
- "spring aldrig i löparshorts och långa strumpor om det är mycket taggiga buskar på banan, det straffar sig i längden"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0